Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 31. 5. 2016. Sigma Ft. Take That, Cry

31.05.2016.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prije nešto malo manje od dvije godine predstavili smo vam pjesmu “Changing” Sigme i Palome Faith. Ovaj tjedan predstavljamo vam njihovu novu pjesmu “Cry” u suradnji s grupom Take That i već sad zvuči kao pravi ljetni hit.

Ono što su mediji (prvenstveno engleski) najavljivali kao najveću britansku pop suradnju 2016. godine, napokon je tu. Sigma je u suradnji s grupom Take That objavila svoj novi singl “Cry” koji već sada zvuči kao pravi ljetni hit. Kako su svoj debitantski album izdali tek nedavno, ne znamo da li je to najava nekog novog izdanja ili popularni britanski duo (Cameron Edwards i Joe Lenzie)  jednostavno radi punom parom.

Što se tiče pop grupe Take That ovo im je prvi singl nakon što su izdali album III. Trio kojeg čini Gary Barlow, Howard Donald i Mark Owen trenutno se priprema za svoj veliki koncert u Hyde Parku u Londonu 7. srpnja, a Sigmu možete gledati na Exit festivalu 7. srpnja i u Dubrovniku 28. srpnja, u sklopu dvodnevnog glazbenog događanja Croatia Music Adventures u Dubrovniku! U dva dana kroz Dubrovnik će prodefilirati desetak DJ-a, a Sigma će nastupiti kao headlineri ovog festivala, na plaži Banje.

Do tada uživajte u njihovom novom singlu “Cry” kojeg će te, siguran sam, često slušati i to ne samo na valovima Radio Rijeke.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.