Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 31. 7. 2018. - Norah Jones, It Was You

31.07.2018.

11:35

Autor: Ivica Vrkić / Branimir Herceg

Isječak iz videozapisa “It Was You”

Isječak iz videozapisa “It Was You”

Foto: - / -

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single slušamo američku kantautoricu, pijanisticu i povremenu glumicu Norah Jones, koja se upravo oglasila novim singlom "It Was You" za koji je objavila i tzv. lyric video.

Glazbenica koja se proslavila 2002. godine albumom Come Away with Me, ovih je dana zauzeta nastupima i promocijom albuma Live At Ronnie Scotts, što je snimljen u istoimenome slavnom londonskom jazz-klubu. Tom je prilikom trio, kojeg uz Norah Jones čine bubnjar Brian Blade te basist Chris Thomas, izveo obrade poznatih singlova, kao i pjesama s njenoga šestog i zasad posljednjega studijskog albuma Day Breaks iz 2016. 

Norah Jones je rođena 30. ožujka 1979. u njujorškom Brooklynu, otac joj je bio slavni svirač sitara Ravi Shankar, a glazbom se uspješno bavi i njezina polusestra Anoushka Shankar s kojom je snimila i duet. Naš ovotjedni Blitz single donosi novu skladbu Norah Jones It Was You.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.