Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 5. 12. 2017. Sandro Bastiančić & Nina Romić, Bajka

05.12.2017.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovaj tjedan u emisiji Blitz single predstavljamo zajednički projekt Sandra Bastiančića i Nikoline Romić – “Bajka”! Upravo tom pjesmom predstavljaju se i na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu u siječnju 2018. godine.

Sandro Bastiančić i njegov matični bend En Face nastavit će s radom jednog lijepog dana; sada su na redu drugi projekti, a to je ono o čemu je Sandro uvijek sanjao - kantautorski rad. On je produžena ruka, glazbeno srce u kojem su znatan dio mjesta popunili heroji iz djetinjstva i mladosti: Neil Young, James Taylor, Jackson Browne, Tom Petty, Gram Parsons.

Ovotjedni Blitz singleBajka” prva je  pjesma kojom Sandro Bastiančić najavljuje svoj kantautorski prvijenac. Otpjevao ju je zajedno s Ninom (Nikolina Romić), koja nije bila slučajan odabir. Oduševila ga je na prvu. Mlada, perfektna, suptilna i poetična cura anđeoskog glasa i iznimna autorica. Upravo će se “Bajkom”, predivnom ljubavnom baladom, SandroNina predstaviti na Zagrebačkom festivalu u siječnju 2018. godine.

Kako zvuči “Bajka”, ovotjedni Blitz single, poslušajte na valovima HRT – Radio Rijeka.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.