Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 6. 9. 2016. Sting, I Can't Stop Thinking About You

06.09.2016.

12:26

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sting, legendarni britanski kantautor i nekadašnji frontmen benda Police, objavio je singl “I Can't Stop Thinking About You” s njegovog narednog 12. studijskog albuma 57th & 9th koji se u Hrvatskoj očekuje 11. studenog.

Najavni singl “I Can't Stop Thinking About You” autorski potpisuje sam Sting, a iščekivano 12. studijsko izdanje nosit će naziv 57th & 9th. Ujedno je to i prvi Stingov pop/rock album u više od deset godina, a u Hrvatskoj ga očekujemo 11. studenog.

Album 57th & 9th sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Novi album obiluje i suradnjama s drugim poznatim glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

Stingov novi studijski album naziv je dobio prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu.

Sve se desilo veoma brzo i spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje.” – izjavio je Sting o iščekivanom izdanju i dodaje: “Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.