Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 7. 2. 2017. Nikola Marjanović, Gloria

07.02.2017.

13:51

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

I ovaj tjedan premijera u emisiji Blitz single! Nikola Marjanović, više puta prozvan jednim od najboljih muških vokala domaće scene, nastavlja svoju glazbenu priču pjesmom “Gloria” za koju vjeruje da će mu biti prekretnica u karijeri.

Diplomirani kontrabasist iz Zaprešića koji je karijeru gradio s grupom Sane, a kasnije se pridružio bendu Radio Luksemburg te surađivao s brojnim domaćim glazbenicima kao što su TBF i Lea Dekleva, uplovio je u solo vode s pjesmom “Gloria”.

O pjesmi koju potpisuje Dino Osmanagić počelo se pričati puno prije nego li je predstavljena, a i sam Nikola vjeruje da će mu “Gloria” biti prekretnica u karijeri.

Evo što o pjesmi kaže sam Nikola Marjanović: “Konačno opet imam pjesmu u koju svi vjeruju i koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti.  Pjesma ima onu "dubinsku" kvalitetu koja zahtijeva višestruko slušanje, no jednom kad vas zarazi zaljubite se u nju i svakim sljedećim slušanjem volite je sve više. Ovdje nema ničeg instantnog niti jeftinog, nema lakih ni brzih rješenja, a na takvim se pjesmama gradi dugotrajna i vjerna publika.  Jako sam sretan!

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.