Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 8. 8. 2017. Linkin Park, Talking to Myself

08.08.2017.

11:35

Autor: Ivica Vrkić / Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U ovotjednoj emisiji Blitz single predstavljamo američku rock grupu Linkin Park s pjesmom “Talking to Myself” jednom od deset pjesama s njihovog sedmog studijskog albuma “One more light” objavljenog u svibnju ove godine.

Svega nekoliko dana prije no što je njihov frontman Chester Benington počinio samoubojstvo, američka rock grupa Linkin Park objavila je video spot za pjesmu “Talking to Myself” Riječ je o jednoj od deset pjesama s njihovog sedmog studijskog albuma One more light što ga je ovaj uspješni kalifornijski bend objavio u svibnju ove godine. Tekst pjesme pisan je iz perspektive Chesterove supruge koja je svjedočila njegovoj dugogodišnjoj borbi s ovisnošću i traumama iz djetinjstva, o čemu je Benington otvoreno govorio. Hoće li i kako nakon šokantnog odlaska svog pjevača Linkin Park nastaviti s radom – još se ne zna, a u međuvremenu slušamo posljednji singl objavljen za njegovog života “Talking to Myself”.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.