Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 9. 6. 2015. Flyer, More

09.06.2015.

23:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U vrijeme ovih paklenih vrućina, pjesma o moru se nameće nekako po logici stvari. Kako to zvuči kada ne živite kraj mora poslušajte u novoj pjesmi grupe Flyer, “More”.

Bend Flyer, koji je zadnji album Iluzija izdao još 2007. godine, iako nije nešto studijski produktivan, stalno je prisutan i nezaobilazan faktor na hrvatskoj glazbenoj sceni. U ponedjeljak 8. lipnja, premijerno na svim postajama HR, vratili su se na scenu s novim singlom “More” koji nakon dugogodišnjeg lutanja po raznim studijima snimaju ponovo u studiju Croatia Recordsa gdje su snimili i svoj prvi studijski album Epopeja. Sve to nagovješčuje novi studijski album o kojem se još ništa ne priča, ali  se sigurno sprema.

Pjesmu po običaju potpisuje Mario Kovač, a aranžman cijeli bend. Pjesma “More” govori o ljetnoj priči punoj pozitive iz perspektive nekog tko živi daleko od mora i doživljava more kao bijeg od svakodnevnih problema i stresa.

Zato put pod noge i uz novu pjesmu benda FlyerMore”, koju slušate na frekvencijama Radio Rijeke, svi na more.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.