Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nastavlja se rock slavlje: drugi dan Ri Rock festivala

10.12.2021.

10:52

Autor: Lena Stojiljković

ri rock festival 2021

ri rock festival 2021

Foto: - / udruga ri rock

43. Ri Rock festival ove se godine održava u punom sjaju, ali na novoj lokaciji - u Exportu na riječkoj Delti. Kroz dva dana, jučer i danas, nastupit će čak 12 bendova iz Rijeke i okolice, uz goste. 

Večeras tako dolaze gosti iz Novog Sada - Atheist Rap, koji se od svojih početaka s kraja 80-ih godina do danas svojom glazbom ustrajno bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Njihovom nastupu prethodit će nastupi bendova: Johnny Quid (RI), The Low Kicks, Sick Sheets, Fervent Inc. i Restless Sea. 


Pobjednici Ri Rocka, u više kategorija, bit će nagrađeni kipićem i bogatim nagradama, a festival i ovoga puta ima svoj humanitarni karakter. Cijena jednodnevne ulaznice za Ri Rock festival je 35 kuna, a za oba dana 60 kuna, a kupiti ih možete na ulazu. Za ulaz je potrebna COVID potvrda, a biti će osigurano i testiranje po cijeni od 35 kuna. 


Ri Rock je najavio Vinko Golembiovski iz Udruge Ri Rock te nam otkrio što ove godine možemo kupiti na festivalu. Poslušajte:

idealan blagdanski poklon

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.