Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dani smijeha u Karnevalu: stižu Potpuni stranci

27.01.2022.

15:54

Autor: Albert Petrović

default error photo

U sklopu manifestacije Dani smijeha u Karnevalu, u suradnji s TZ Grada rijeke, u Hrvatski kulturni dom na Sušaku u petak stiže apsolutna hit-predstava "Potpuni stranci", u izvedbi "ludilišta" Luda kuća iz Zagreba. Predstava je na rasporedu u petak 28. siječnja u 19:30 sati, a ulaznice su gotovo rasprodane pa zainteresirani moraju požuriti.

Predstava je nastala prema filmu "Perfetti Sconosciuti" iz 2016., redatelja Paola Genovesea, jednom od najuspješnijih i najgledanijih talijanskih filmova ikad. 


Film je ušao u Guinessovu knjigu rekorda po najvećem broju remakeova - čak osamnaest, a Rene Bitorajac adaptirao je tekst i predstavu postavio 2020. godine. Otada je doživjela 65, mahom rasprodanih izdanja. 


U našem programu priznao je da ne zna koja će postava igrati u Rijeci jer jedna uloga ima alternaciju, a glumci su kaže, rasprodani na sve strane. 


Pričali smo s Reneom i o njegovim posljednjim ulogama i glumačkim afinitetima, o tome preferira li dramske ili humoristične uloge, a slušateljici smo postavili i nagradno pitanje... poslušajte:

Rene o Potpunim strancima i još koječemu

Karnevalski plakat Potpuni stranci

Karnevalski plakat Potpuni stranci

Foto: - / visitRijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.