Hrvatski radio

Radio Rijeka

Deni Kasapović: U glazbi koja je iskrena uvijek se netko prepozna

09.02.2021.

12:33

Autor: Alen Čemeljić

One Possible Option: Deni, Piggy, Deva & Edvin Sažmi (Foto: Filip Gržinčić / One Possible Option / Facebook)

One Possible Option: Deni, Piggy, Deva & Edvin Sažmi (Foto: Filip Gržinčić / One Possible Option / Facebook)

Foto: - / -

Deni Kasapović je vokal riječkog banda One Possible Option koji je na RiRocku dobio Nagradu Ivica Vrkić, nagradu koja je dobila ime po našem preminulom kolegi, novinaru i glazbenom uredniku Radio Rijeke. Pjesmu koja je nagrađena, "All we do today", možete čuti i na Crockodilu Radio Rijeke.

One Possible Option je band koji je cijenjen među riječkom publikom, a, potvrdio nam je to i Deni Kasapović, nastao je iz Stuffa.

Zanimljivo, u bandu kao gitarist nastupa Denijev otac Piggy, riječkoj rock publici poznat još od osamdesetih godina prošlog stoljeća. Kakav je to osjećaj nastupati s ocem u rock bandu? pitali smo Denija koji kaže da je to sjajan feeling jer mu je otac i uzor i kolega koji je utjecao na njega, a i sam otac mu je priznao nakon jednog nastupa: "Znaš, sine o ovome sam sanjao i ostvarilo mi se!"

Na pitanje kako je to čuti svoju pjesmu kad se vrti u nečijem autu, Deni se slaže kako umjetničko djelo, a to pjesme jesu, živi neki svoj život i dobro je ako to djelo utječe na nekog nakon što ga je umjetnik oblikovao prema svojim emocijama i doživljaju.

O čemu smo još s Denijem razgovarali u Crockodilu, poslušajte:

Deni Kasapović: U glazbi koja je iskrena uvijek se netko prepozna, pripremio Alen Čemeljić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.