Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dječji raj na loparskoj Rajskoj plaži

21.07.2022.

12:22

Autor: Radio Rijeka

Kinder Paradise Beach Fest

Kinder Paradise Beach Fest

Foto: - / 404.agency

Prvo izdanje dječjeg festivala Kinder Paradise Beach Fest održat će se na Rajskoj plaži u Loparu ovog četvrtka.

Program će se odvijati u dnevnom i večernjem programu, u sklopu kojeg će djeca od 3 do 16 godina moći uživati u bogatom sadržaju na otoku Rabu.


Dnevni program festivala trajat će od 14 do 19 sati. Aktivnosti za djecu uključivat će plesne animacije na pozornici i piratske igre, kao što su povlačenje konopa, odbojka s balonima, gladni morski pas, utrka u vrećama te pješčani tobogan. 


Poslije uzbudljive potrage blaga slijedi provod uz pjena party od 16 do 19 sati. 

Lopar ima čak 22 pješčane plaže što ga čini idealnim mjestom za odmor za goste koji dolaze s djecom. Iz tog razloga pridajemo puno pažnje infrastrukturi za djecu, što uključuje veći broj dječjih igrališta, kao i zabavne programe animacije.

direktor Turističke zajednice Općine Lopar Marin Mušćo

Nakon pauze za večeru, od 20 sati i 30 minuta nastavlja se večernji program uz plesne animacije. Od 21 sat održava se izbor za Miss & Mister Rajske plaže, a u 21 sat i 30 minuta uslijedit će plesno-animacijski show We can Dance kojeg će izvesti animatori Centra plesa iz Splita.


Jednodnevni dječji festival na Rabu završit će se uz projekciju odabranog domaćeg crtanog filma s početkom u 22 sata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.