Hrvatski radio

Radio Rijeka

14:34 / 29.03.2019.

Autor: Iva Črnjar Ivančan, Albert Petrović

Dodjela Porina večeras u Centru Zamet: pratite prijenos u našem programu!

Foto: HRT

Foto: HRT

Foto: - / -

U riječkom Centru Zamet večeras se održava završna svečanost dodjele Porina, najprestižnije hrvatske glazbene nagrade. Uz izravan prijenos na Prvome programu Hrvatske televizije, priredbu će moći pratiti i slušatelji Radio Rijeke i Drugog programa Hrvatskoga radija.

Voditelji 26. dodjele glazbene nagrade Porin bit će Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a kroz brojne kategorije vodit će nas i dobro poznati glas Željka Tomca. U izravnom prijenosu bit će izvedeno 13 glazbenih brojeva, od toga 5 medleyja. Također, u izravnom prijenosu bit će proglašeni pobjednici u 10 kategorija, a ostalih 26 u predprijenosu.

Izvođači su Nina Badrić, Parni valjak, Mile Kekin, Detour, Marko Tolja, Vatra, Massimo, Josipa Lisac, Petar Grašo,Vojko V, Zbor HRT-aPrezenteri su zanimljive i atraktivne osobe iz svijeta sporta, glazbe, radija i televizije. Dobitnici nagrade za životno djelo su Silvije Glojnarić i Ibrica Jusić.

Početak prijenosa je u 20:05, a o favoritima je nezahvalno govoriti jer konkurencija je vrlo zanimljiva, kaže izvršni direktor Porina Davor Drezga. Poslušajte:

Davor Drezga o Porinu, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.