Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dubioza kolektiv: Prodano nekoliko tisuća ulaznica

14.11.2013.

10:52

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Najveće glazbeno ime u regiji, Dubioza kolektiv, u petak 15. studenog nastupa u riječkoj Dvorani mladosti. Sudeći po zanimanju publike, na Trsatu će biti puno gužve i veselja.

Uz popularne Sarajlije za dobru atmosferu će se pobrinuti i dva prateća benda: zagrebački Brkovi i sve slušaniji S.A.R.S.

Nakon sjajno posjećenog velikog zagrebačkog koncerta, održanog u Domu sportova, odličnih recenzija recentnog albuma Apsurdistan i sve veće baze fanova, Dubioza je odlučila svoju prvu dvoransku mini turneju proširiti i na ostatak Hrvatske. Rijeka, u kojoj oduvijek imaju mnogo poklonika, idealna je stanica nakon Zagreba, što dokazuje i nekoliko tisuća dosad prodanih ulaznica za njihov koncert u Dvorani mladosti.

Ovo će biti prvi nastup Dubioza kolektiva u gradu na Rječini nakon dvije godine pauze, dok će za Brkove i S.A.R.S. to biti iskorak na dvoranski teritorij, što je dobra prilika da u vrhunskoj produkciji i pred većim auditorijem pokažu da su spremni za ulazak među glazbene prvoligaše. Svi koji se još nisu odlučili trebaju znati da je ostalo još vrlo malo ulaznica za veliki tulum u Dvorani mladosti koji će trajati više od četiri sata!

Uoči prvog velikog dvoranskog koncerta Dubioza kolektiva u Rijeci, s jednim od članova grupe Vedranom Mujagićem razgovarao je Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.