Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dvadeset godina Elementala: objavili novi singl "Nešto glasno"

05.10.2018.

12:45

Autor: Ivica Vrkić

Remi i Elemental na sceni (Foto: Tomislav Miletić / Pixsell)

Remi i Elemental na sceni (Foto: Tomislav Miletić / Pixsell)

Foto: - / -

Nakon dvostrukog albuma "Tijelo" i jednog poglavlja kojeg su obilježile pjesme poput "Goli i bosi", "Sve je moje tuđe", "Sanjam" i "Tijelo pamti", zagrebačka grupa Elemental otvara novo, i to glasno poglavlje na svome glazbenom putu.

Riječ je o njihovom novom singlu "Nešto glasno" s kojim Elemental započinje niz događaja u povodu obilježavanja 20 godina djelovanja, a vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture na dvodnevnom koncertnom spektaklu.

Do kraja godine bit će objavljena i kompilacija najvećih hitova Elementala te live album sastavljen od manje poznatih, ali bendu dragih pjesama te biografija "Sve samo ne romantika" čiji je autor Marko Podrug

"U vrijeme kada mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski", kaže Mirela Priselac Remi koja je, uz Luku Tralića Shota, autorica Elementalove nove pjesme "Nešto glasno", a tim je povodom s njom razgovarao Ivica Vrkić. Poslušajte: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.