Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dvije tisuće svijeća za otvaranje 16. Ljeta na Gradini

27.06.2021.

08:53

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: PR & Media

Foto: PR & Media

Foto: - / -

Dvije tisuće svijeća osvijetlit će Trsatsku gradinu u Rijeci u nedjelju 27. lipnja na otvaranju 16. Ljeta na Gradini. Udruga Ri DANCE priprema plesni performans "Velik kao dijete". Početak programa je u 21:30 sati, a ulaz je slobodan.

2000 svijeća obasjat će gradinu i prostor Nugentovog parka na početku već tradicionalne ljetne manifestacije kojoj su na programu glazbena, scenska, plesna i konceptualna događanja. Detalji tog programa dostupni su OVDJE.

Za otvaranje je plesna udruga Ri DANCE pripremila izvedbu koja spaja svijet odraslih i svijet djece. "Uz pomoć vrijednih i neumornih Čuvara sreće, vrtlog tamnih, stezajućih niti svakodnevice ponovno će postati šareni vrtuljak. Zajedno ćemo se podsjetiti kako ugrijati hladne sjene i biti krotitelji vlastitih strahova, kako žonglirati radosnim mislima i zajahati oblak na putu za Ljubav. Porušimo granice, dopustimo si sanjariti i dokažimo sebi da nemoguće zaista može postati moguće. Vratimo se djetetu koje u nama živi, ono je samo jednu uspomenu daleko. (P)ostanimo radosni, iskreni, čisti i puni ljubavi. (P)ostanimo veliki kao - dijete", pišu u najavi događanja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.