Hrvatski radio

Radio Rijeka

Glazbeni povratak u šezdesete i sedamdesete uz Bruna Petralija

13.11.2015.

13:51

Autor: Lucijan Kostrenčić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Glazbe šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga stoljeća sinoć su se na "Marini" prisjetili ljubitelji staroga rocka. Uz ostale glazbenike, nastupio je i vitalni 90-godišnjak Bruno Petrali, čija je karijera bila na vrhuncu pedesetih godina.

Sinoć je na brodu Marina održano još jedno od redovitih druženja poznatih riječkih glazbenika okupljenih u udrugu LP rock. Ljubitelji rocka šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga stoljeća sinoć su čuli efektne izvedbe prokušanih glazbenika iz našega kraja u uzavreloj atmosferi prepune Marine.

Iako je bilo vrlo lijepo nakon toliko godina vidjeti i slušati Sašu SablićaJosu Bajoka i ostale majstore glazbe, ipak je publika jučer najviše iščekivala gospodina Bruna Petralija. Vitalni devedesetogodišnjak, nekadašnja zvijezda lakoglazbene scene koji je svoj zenit imao davnih pedesetih godina. Počastio nas je svojom interpretacijom dviju popularnih skladbi: Samo jednom se ljubi i Everybody loves somebody.

Poslušajte što je nakon zaista posebnoga glazbenog događaja našem Lucijanu Kostrenčiću rekao gospodin Bruno Petrali, koji je davne 1946. bio i prvi spiker na Radio Rijeci:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.