Hrvatski radio

Radio Rijeka

Global astro: Tko će i kako vježbati demokraciju dok svi ostali - štedimo

01.04.2022.

15:51

Autor: Dražen Zima, Damir Jovetić

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Foto: - / Pixabay

Iako su očekivanja bila da će rat u Ukrajini trajati do konca ožujka, ušlo se u drugi mjesec borbi, no čini se da do zaokreta ipak dolazi. Odjekuju prve eksplozije na Ruskom tlu, a i okupatorska se vojska povlači iz nekih dijelova Ukrajine.

24. travnja nastupaju loši aspekti za Vladimira Putina i postoji nada da bi iz te situacije mogao povući dobre poteze. Dobre za njega ili za svijet, to tek treba vidjeti.


Na izborima koji se za par dana održavaju u Srbiji Aleksandra Vučića, po svemu sudeći, ne očekuju veći problemi u ponovnom osvajanju vlasti. To se ne može reći za Mađarskog predsjednika Viktora Orbana kojeg uskoro čeka zajednički kandidat oporbe na parlamentarnim izborima u toj zemlji.


Vježbanje demokracije se nastavlja i u Hrvatskoj, rekonstrukcija Vlade bi mogla uslijediti prije Uskrsa, a to je dobro vrijeme za "čistku" koja će uslijediti kaže astrolog Damir Jovetić.


Budući da se nalazimo u razdoblju plutona u jarcu koje će potrajati, pripremimo se za mjere štednje, pa će nam i eventualne nestašice energenata lakše pasti. 


Poslušajte novi nastavak emisije Global astro u kojoj Jovetć tumači kako mundana astrologija tumači svijet u kojem živimo:

Global astro: Tko će i kako vježbati demokraciju dok svi ostali - štedimo

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Global astro

Što o zbivanjima u Hrvatskoj i svijetu kažu zvijezde? Je li svijet na pragu velikih promjena! Astrološku analizu društvenih i političkih događanja u zemlji i svijetu, poslušajte u emisiji 'Global astro'. Astrolog Damir Jovetić u našem programu petkom u 12:15!

Poslušajte u Slušaonici