Hrvatski radio

Radio Rijeka

Global astro: donosi li ljetni suncostaj ravnotežu?

17.06.2022.

14:06

Autor: Dražen Zima

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Foto: - / Pixabay

Čelnici Njemačke, Francuske i Italije posjetili su Kijev i uputili snažnu potporu ukrajinskom narodu na njihovom putu prema miru, slobodi i u konačnici Eurpskoj uniji. Znači li taj dolazak preuzimanje inicijative od Sjedinjenih Država i značajniju ulogu Europe koja treba dovesti do kraja rata u Ukrajini?

Koliko događaji na istoku starog kontinenta imaju utjecaja na inflaciju koja je u Hrvatskoj premašila deset posto i što kažu zvijezde koliko će ova nepovoljna ekonomska situacija još potrajati? 


Ulazi li Hrvatska u elitno društvo prihvaćanjem nove europske valute i hoće li ljetni suncostaj donjeti ravnotežu ljudima i Zemlji saznajte u prognozama astrologa Damira Jovetića koji je i ovoga petka bio domaćin emisije Global astro. Poslušajte:

Global astro: donosi li ljetni suncostaj ravnotežu?

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Global astro

Što o zbivanjima u Hrvatskoj i svijetu kažu zvijezde? Je li svijet na pragu velikih promjena! Astrološku analizu društvenih i političkih događanja u zemlji i svijetu, poslušajte u emisiji 'Global astro'. Astrolog Damir Jovetić u našem programu petkom u 12:15!

Poslušajte u Slušaonici