Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nakon ozljede još su jači - uz kokice i večeras uživamo u pjevačkim vratolomijama Roberta i Marija!

21.04.2022.

12:55

Autor: Anja Matić

 Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca

Foto: Dario Njavro / HRT

Nakon nastupa prethodne subote, naš Robert dan nakon završio je na traumatologiji zbog rupture mišića na lijevoj nozi. Ali ni to ga neće sprječiti da zajedno s Marijem i ove subote razvali i nasmije!

Sve je počelo u subotu na generalnoj probi emisije. Skupa s Marijem silazio sam po stepenicama prema bini gdje smo imali zadnji pokus za našu izvedbu pjesme 'Petrsin i češanj' autora, pjevača i osnivača Bonace, legendarnog Duška Jeličića Duleta. Prilikom silaska odjednom sam osjetio snažnu bol u nozi. Isprva sam mislio da je grč...

Robert Ferlin

S našom Lenom Stojiljković u eteru Radio Rijeke razgovarao je vragolasti Mario Battifiaca koji je svom pjevačkom partneru poručio da je najbolje da sada ode u penziju!

Sada kada je ozlijeđen barem se mogao posvetiti vokalnom pjevanju, iako sada kaže da ga malo boli grlo...

Mario Battifiaca

Na pitanje hoće li nastupiti ove subote, Mario nam je rekao da će nastup svakako biti statičniji no što su gledatelji navikli, ali da će se obojica potruditi da ga bude. 

Nastavit ćemo se truditi i donijeti malo zabave te se pritom nastaviti i sami zabavljati!

Mario Battifiaca

Ako želite da naši voditelji nastave uveseljavati, i pjevati, za njih možete glasati na broj 065 22 44 02 ili sms porukom na broj 60006, ključna riječ Par2.


Razgovor s Marijem poslušajte ovdje:

razgovor s Batiffiacom

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.