Hrvatski radio

Radio Rijeka

Iva Pavletić Crnić nominirana i za Večernjakovu ružu - kako glasati?

20.01.2023.

Zadnja izmjena 08:00

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Iva Pavletić Crnić na najljepšem balkonu u gradu

Iva Pavletić Crnić na najljepšem balkonu u gradu

Foto: Vedrana Lisica Pavlović / Radio Rijeka

Osim nominacije za Zlatni studio Jutarnjeg lista, na adresu redakcije Radio Rijeke stigla je još jedna nominacija, ovaj puta za Večernjakovu ružu u kategoriji "Radijska osoba godine" i to za našu "dežurnu plavušu". Lijepo je to priznanje za našu Ivu Pavletić Crnić, koja već 16 godina njeguje svoj prepoznatljiv voditeljski stil.  

Večernjakova ruža

Večernjakova ruža

Foto: Borna Filic / PIXSELL

Dodjela Večernjakovih ruža bit će održana 24. ožujka u zagrebačkom HNK, a glasati možete ovako:


- SMS-om na broj 60 085 Upišite ključnu riječ RUZA2022 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Npr. za Ivu treba upisati poruku: RUZA2022 21. Cijena SMS-a je 0,32 EUR/SMS 2,40 kn/ SMS (uključen PDV).


- Telefonom na broj 065 900 900 i slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe. Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 EUR/1,50 kn (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 EUR/2,40 kn (uključen PDV).


- Kuponima koji će do 17. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran.


Žiri je nominirao kandidate u osam kategorija, a konkurenti Ivi Pavletić Crnić za radijsku osobu godine su: Ivana Mišerić, Edina Pršić, Mario Battifiaca i Ana Lacković Varga. Sve o svim kandidatima pronađite OVDJE.


Večernjakova ruža prva je medijska nagrada u Hrvatskoj, nastala 1994. godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.