Hrvatski radio

Radio Rijeka

Josipa Lisac opet dolazi u Opatiju

08.02.2022.

15:57

Autor: Radio Rijeka

hrvatska glazbena diva

hrvatska glazbena diva

Foto: Zoe Sarlija / Pixsell

Poznata po specifičnoj boji glasa, unikatnom stilu, mnogobrojnim nagradama i ljubavi prema glazbi, neponovljiva glazbena diva Josipa Lisac će, u organizaciji Festivala Opatija, 5. ožujka 2022. godine nastupiti u opatijskom centru Gervais u 20 sati.

Jedinstvene glazbene osobnosti, svoje vjerne poklonike uvijek iznova oduševljava inventivnim i beskompromisnim umjetničkim izričajem, glazbenom vizijom i scenskim nastupom, a ovaj koncert uoči Dana žena u Opatiji prerasti će u čarobnu glazbenu gala večer koja će publici ostati u dugom sjećanju.


Cijena ulaznice za koncert Josipe Lisac u Opatiji iznosi 120 kuna, a s popustom za umirovljenike i studente 100 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji, te online na www.mojekarte.hr.


Za prisustvovanje koncertu, uz važeću ulaznicu, potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite ili negativan nalaz brzog antigenskog testa (napravljen od strane medicinskog osoblja i ne stariji od 48h) ili PCR testa (ne stariji od 72h).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.