Hrvatski radio

Radio Rijeka

Josipa Lisac uživa u stvaranju novog albuma, ovog ljeta pjeva u Kastvu

08.05.2016.

17:58

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Josipa Lisac upravo je objavila novi singl "Moja magija" koji smo premijerno emitirali ovoga tjedna u mreži Hrvatskog radija te u programu Radio Rijeke. Glazbena diva o svojem je novom uratku i govorila u našem programu.

Već samom najavom ulaska u studio i snimanja nove pjesme, Josipa Lisac pobudila je radoznalost svoje mnogobrojne publike. Autorica teksta je Alka Vuica, koja potpisuje stihove brojnih Josipinih pjesama. Među njima su Gdje Dunav ljubi neboRušila sam mostove od sna i Živim po svom, a za glazbu je bio zadužen Jani Hace. Iako različita od prethodnog singla Tu, ova je pjesma jednako oduševila Josipu, koju je razveselio ponovni ulazak u studio i rad na novom albumu.

Josipa Lisac nedavno je nastupila u riječkom Pogonu kulture na koncertu grupe Quasarr, s kojom je snimila duet Ljubav. Samostalni koncert u našem kraju najavljuje za 29. srpnja u Kastvu. Osim o suradnji s riječkim bendom, u razgovoru za Radio Rijeku Josipa Lisac govori o svom novom singlu, nastupima, sve većoj uniformiranosti glazbene scene te o tome kako glazba nije dobra ili loša, nego samo jest ili je nema. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.