Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kad naš Lucijan pušta glazbu, telefoni puni riječi hvale ne prestaju zvoniti!

13.02.2022.

12:16

Autor: Anja Matić

Lucijan Kostrenčić

Lucijan Kostrenčić

Foto: - / Radio Rijeka

Danas, na svjetski dan radija ovoga puta odlučili smo razgovarati ne s dobrom vam poznatim voditeljima i voditeljicama Radio Rijeke, već sa po mnogima omiljenim glazbenim urednikom Lucijanom Kostrenčićem. Poslušajte razgovor i otkrijte njegovu tajnu uspjeha:

Svjetski dan radija je dan kada se na međunarodnoj razini govori o važnosti i vrijednosti radija kao medija. 


Prigodno smo stoga u programu Radio Rijeke ugodno razgovarali s našim Lucijanom Kostrenčićem, dugogodišnjim glazbenim urednikom Radio Rijeke koji svojim glazbenim odabirom brojnim slušateljima uljepša dan i nostalgično ih vrati u one bolje i jednostavnije dane...


Pitali smo ga u eteru što je po njemu tajna njegovog uspjeha. Skromno je odgovorio sljedećim riječima:

Tajna je što jako volim glazbu, volim radio, i volim ovaj posao te svaki put dajem sve od sebe. Ljudi to prepoznaju i to mi je jako drago.

Lucijan Kostrenčić

Lucijan nije tipični mainstream glazbeni urednik, a slušajući njegov izbor jasno je kako svaki puta pokušava biti stilski što raznovrsniji. Ljubav prema glazbi razvio je već u djetinjstvu kada je preslušavao ploče njegovih roditelja, a ta ljubav iz godine u godinu postaje mu sve jača.


Cijeli razgovor s našim Lučom poslušajte u nastavku, nećete požaliti:

razgovor s omiljenim glazbenim urednikom

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.