Hrvatski radio

Radio Rijeka

Legenda i njegova gitara: uskoro koncert Vlatka Stefanovskog u Opatiji

02.08.2020.

10:04

Autor: Albert Petrović

Foto: Milan Šabić / Pixsell

Foto: Milan Šabić / Pixsell

Foto: - / -

Na opatijskoj Ljetnoj pozornici u utorak 4. kolovoza Vlatko Stefanovski će predstaviti akustični instrumentalni album ''Mother Tongue'' kojeg čini deset pjesama koje je Vlatko snimio u skopskom studiju Esoteria Sound Studio potpuno sam, ali koristeći tri gitare.

Na programu su, naravno, i najbolje pjesme iz njegove bogate četrdesetogodišnje glazbene karijere koja je počela s kultnim rock sastavom Leb i sol.

Vlatko Stefanovski se tijekom karijere okušao u raznim glazbenim žanrovima i surađivao je s mnogim regionalnim i svjetskim zvijezdama, ali će na pozornici "velike ljetne" biti potpuno sam. To znači koncert u intimnoj, akustičnoj izvedbi kakvu još nije priuštio publici s područja Rijeke i Opatije.

Broj ulaznica na Ljetnoj je ograničen u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama.

Uoči opatijskog koncerta Stefanovski nam se javio u program Radio Rijeke, govorio o programu kojeg će izvoditi, ali i ponešto o tome kako graditi glazbenu karijeru, ustrajati na kvaliteti ne birajući 'lakši put', poslušajte:

Samo Vlatko Stefanovski i gitara, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.