Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Ljeto na Kantridi" - koncerti, opera i kupanje sve do rujna

26.05.2022.

14:21

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Plaža na Kantridi

Plaža na Kantridi

Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Ljeto je u zraku, to već svi znaju, visoke temperature itekako su osjetne, a ljetna događanja tek nam slijede pa je tako danas najavljena ovogodišnja manifestacija Ljeto na Kantridi.

Manifestacija će od 17. lipnja sve do mjeseca rujna ponuditi vrhunska glazbena, kulturna, gastronomska, sportska i humanitarna događanja. 


Ovogodišnje izdanje Ljeta na Kantridi okupit će brojne formalne i neformalne grupe građana, udruge i umjetnike te ponuditi širok spektar događanja na Kantridi. 


Među događanjima koja jedva čekamo je Štikla- festival jazza i eksperimentalne glazbe, ali i po prvi puta festival klasične instrumentalne glazbe. Bit će tu i art kamp Empeduja, a Ljeto na Kantridi počinje spektakularnim otvaranjem 17. lipnja.

Sve počinje operom Navale!

jedan od voditelja programa Zoran Majstorović

Ne preostaje nam ništa drugo no pratiti raspored događanja Ljeta na Kantridi i uživati u svemu što se do rujna nudi.


Razgovarali smo s voditeljima programa Ivom Kele, Kristijanom Sirotichem i Zoranom Majstorovićem. Poslušajte emisiju:

emisija Leksikon

Ljeto na Kantridi 2022

Ljeto na Kantridi 2022

Foto: - / Ljeto na Kantridi

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Leksikon

Ne stane nam sve u informativne emisije dana, pa zato u Leksikonu svakog dana između 17 i 18 sati emitiramo nekoliko razgovora ili reportaža o aktualnim događajima u našem kraju. Između njih - dobra glazba!

Poslušajte u Slušaonici