Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ljeto na Kantridi: oproštaj od ljeta uz Grad i Sick Sheets

10.09.2022.

14:11

Autor: Radio Rijeka

Grupa Grad

Grupa Grad

Foto: - / Grupa Grad

Ljeto na Kantridi službeno će završiti u subotu 10. rujna koncertom koji će početi u 21 sat u beach baru Morski prasac.

Ljeto na Kantridi je i ove godine na plažama riječkog kvarta Kantrida publici ponudilo koncerte klasične glazbe, jazz koncerte, punk i rock festivale, humanitarne akcije, kazališne predstave, gastro događanja...


Sva događanja za publiku su bila besplatna, pa će tako biti i na koncertu kojim će program biti zaključen. 


A nastupit će riječka grupa Grad kojima će predgrupa biti novi riječki sastav Sick SheetsGrad priprema posebnu svirku i za ovu priliku izlazi u proširenom sastavu s Krešimirom Kundom i Petrom Tepšićem na brass sekciji. 


"Sviramo sve što ljudi već dobro znaju, ali i neke novije pjesme pa nema razloga da se ne gledamo i slušamo. Bend nakon ovog koncerta ulazi u prostoriju i studio tako da je ovo do daljnjega zadnja prilika za čut nas uživo prije novog albuma", najavio je Dean Škaljac.


Sick Sheets je psihodelični rock band čiji članovi poput superjunaka vode dvostruke živote: preko dana su to redom profesori u umjetničkoj školi, a noću se pretvaraju u rock demone koji osebujnim stilom pomiču granice rock glazbe kakvu poznajemo. Uz brojne autorske pjesme s kojima kreću u osvajanje hrvatske glazbene scene, publika kao bonus može očekivati i neke obrade.

Sick Sheets

Sick Sheets

Foto: - / Sick Sheets

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.