Hrvatski radio

Radio Rijeka

Maestralno je otpjevala himnu, ali ne želi biti pjevačica!

09.08.2015.

14:15

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što je video klipovima s festivala na kojima je pjevala osvojila YouTube publiku, a onda i maestralno otpjevala himnu uoči početka svečanog mimohoda održanog u Zagrebu uz Dan domivinske zahvalnosti, Mia Negovetić je publici Radio Rijeke priznala da zapravo želi biti - slastičarka.

Intervjui su uglavnom više zabavni nego dosadni, ali nakon nekog vremena dosade, kao i česti nastupi. Upravo zbog toga Mia bira biti povremena pjevačica i stalna slastičarka. Za slastičarstvo je "kriva" baka kod koje se "mute" breskvice, dva biskvita i božićni kolač. Za sad.

Mia nikad nije išla u škole pjevanja, ali je bila u dječjem zboru u Circolu, kratko vrijeme. Za prvi solo nastup u školi bilu ju je malo strah, ali sad s himnom je imala samo "laganu tremicu": "Da sam i zafrknula, a što sad. Ali bila sam skroz u pjesmi i nisam razmišljala o drugome", tumači buduća povremena pjevačica. 

Dvanaestogodišnja Mia je odlična učenica i odlučno tvrdi da nije šterber! Povijest i geografija joj ne leže, pred zemljopisnom kartom joj se "mozak isključi", a za odabir srednje škole - ima još vremena.

Mario Lipovšek je na nedeljni obed u studio Radio Rijeke pozvao Miu Negovetić, a u pratnji je stigla cijela obitelj: mlađa sestra Lana, mama Kristina i tata IgorPoslušajte veselu ćakulu, a podsjetite se i kako je to izgledalo/zvučalo kada je Mia pjevala himnu uoči mimohoda:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.