Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mario i Robert pomeli konkurenciju i postali pobjednici emisije "Zvijezde pjevaju"!

07.05.2022.

22:44

Autor: Anja Matić

Robi i Mario

Robi i Mario

Foto: Dario Njavro / HRT

Pobjedu desete sezone showa "Zvijezde pjevaju" odnijeli su naši "domaći", već dobro vam znani Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca!

Za titulu najboljega zvjezdano - mentorskoga para desete sezone borili su se junački pjevajući Marko i Gina, zatim muški natjecateljski par Robert i Mario te ženski natjecateljski par Marina i Ivana. 


Iako su Marko i Gina dobili veće bodove stručnog žirija, konačna pobjeda otišla je na Kvarner. Nakon Dvornikova glazbenog bisera "Zašto praviš slona od mene", zabavan dvojac pjevao je Marijevu pjesmu "Del tebe" nakon koje je pala i pokoja suza - pjevačima, ali i gledateljima.


U zadnjem nastupu sezone Mario i Robi još jednom su pjevali "Niko kao ja" nakon koje je uslijedilo proglašenje pobjednika. Vidno iznenađeni, zahvalili su svima koji su glasali za njih, a mi im ponosno šaljemo tople čestitke i riječi hvale. Bravo naši!


Naša divna Lena Stojiljković razgovarala je u eteru Radio Rijeke s pjevačkom zvijezdom, našim voditeljem Robertom Ferlinom, ali i s njegovim strpljivim mentorom Battifiacom. Poslušajte njihove prve dojmove:

razgovor s Robijem i Marijem

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.