Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mia Negovetić u našem studiju premijerno predstavila singl "Trouble"

25.02.2018.

14:24

Autor: Boris Kanazir

Foto: Boris Kanazir / HRT - Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Mladoj riječkoj pjevačici Miji Negovetić ostvaruju se životni snovi. Nakon nastupa u Hrvatskoj pa potom i Sjedinjenim Američkim Državama, ostvarila je suradnju s članovima benda "One Direction" te izdala svoj prvi singl na engleskom. Premijerno smo ga odsvirali u našoj emisiji "Na obedu".

Pjesmu "Trouble" Mia Negovetić stvarala je s ekipom popularnoga američkog benda "One Direction". Autor pjesme je Dan Richards i nastajala je nešto manje od godinu dana u studiju u Los Angelesu te riječkom studiju "Maraton". Mia o svojem prvom singlu na engleskom jeziku kaže da ga svaki slušatelj shvaća na svoj način, da svatko može u pjesmi pronaći ono što sam zamisli. I zato je poslušajte!

Učenica prvoga razreda gimnazije uživa u pjevanju, ali i drugim umjetnostima - plesu i glumi. Sve svoje talente nedavno je pokazala i glavnom ulogom u "Magic Musicalu", u produkciji riječkoga "Maratona" pod vodstvom Olje Dešića. Mjuzikl za djecu i odrasle nedavno je premijerno izveden u opatijskom "Gervaisu", a 17. ožujka gostuje u "Lisinskom" u Zagrebu.

O novim uspješnim suradnjama, singlu, mjuziklu i planovima za budućnost "Na obedu" su ćakulali Mia Negovetić, njezin tata Igor, Olja Dešić i Mario Lipovšek, poslušajte:

Foto: Boris Kanazir / HRT - Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.