Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mia Negovetić za svoj ljetni hit sama napisala tekst i snimila prvi spot

03.08.2020.

15:39

Autor: Albert Petrović

Riječanka na koju valja ozbiljno računati: Mia Negovetić (Foto: Duško Jaramaz / Pixsell)

Riječanka na koju valja ozbiljno računati: Mia Negovetić (Foto: Duško Jaramaz / Pixsell)

Foto: - / -

Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjoj Dori, Mia Negovetić se vraća u eter novom pjesmom za koju je sama napisala tekst, a glazbu potpisuju Matko Basara i Borna Benko. Ono što Mia ističe je aranžman i produkcija Olje Dešića, koji su, kaže, pjesmu digli na sasvim drugi nivo.

"Prošla je mnoge kalupe, u početku je bila elektro-pop, a na kraju je ispala baš onako kako meni paše. Za mene je posebno uzbuđenje bilo to što sam konačno snimila i prvi spot. Sniman je mahom u Rovinju, koji je predivan, a riječke ljepote će pričekati nadam se, neku novu priliku", kaže Mia Negovetić.

Na pitanje je li joj se glas promijenio budući da pjevajući raste, Mia kaže: "Da, mutirala jesam, ali vježbom sam zadržala isti raspon glasa, i zadovoljna sam zbog toga.

Kako iz današnje perspektive izgleda sjećanje na Doru? "Bila sam iskreno razočarana tada što nisam izabrana za Eurosong, međutim poslije se pokazalo da pjesma ima sjajan uspjeh kod publike, ima odličnu slušanost, a to je najvažnije", zadovoljna je Mia.

Na kraju nam ostaje poslušati Mijin ljetni hit "Pusti" - ali prije toga poslušajte i razgovor:

Mia Negovetić: Prvi spot mi je super iskustvo, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.