Hrvatski radio

Radio Rijeka

Najavaljeno 18. Ljeto na Gradini: od A STRANE uživo do Amire Medunjanin

10.05.2023.

18:08

Autor: Tatjana Sandalj

18. Ljeto na Gradini

18. Ljeto na Gradini

Foto: - / Ljeto na Gradini

18. Ljeto na Gradini počet će 17. lipnja i trajati do 1. rujna, a Riječanima i gostima ponuđen je program s čak 21 događanjem. Ulaznice su dostupne već od srijede preko sustava mojekarte.hr te na prodajnim mjestima u Dallas Music Shopu Rijeka, Foto Reviji i u Vintage baru na Trsatskoj gradini.

Sve informacije o Ljetu na Gradini bit će dostupne na internetskoj stranici trsatskagradina.com i na službenom Facebook i Instragram profilu.


Program otvaraju Dani Frankofonije: Alba&Leo te Elvis Stanić na Trsatsku gradinu donijet će note francuske šansone i francuski jazz. Slijedi koncert "An Evening With Eric Clapton Songs" u izvedbi Ivana Pešuta i Marka Tolje. Jedna od najperspektivnijih mladih hrvatskih kantautorica, Nika Turković, nastupit će prvog dana srpnja. 


Klapska pjesma slijedi šest dana poslije, dovoljno je reći Klapa Intrade i Tomislav Bralić i pretpostaviti da će Gradina biti puna.


Rock&roll ritam u drugoj polovini srpnja nude Whiteheads Band, a onda i gostovanje manifestacije "U rock ritmu" - sedam bendova podsjetit će na povijesne lokacije riječkog rocka, a jedna od njih je i Trsatska gradina.


Na riječke plesnjake podsjetit će Grupa Forum u večeri nazvanoj "International Dance Party", a srpanj će zaključiti "A strana" uživo! Na Gradinu stiže 12 glazbenika iz popularne TV emisije. 


U kolovozu redom nastupaju: Pavel, "Pianotron" Zvjezdana Ružića, klapa Cambi, Amira Medunjanin, Jelena Radan dolazi s Meri Jaman i Anitom Valo (Meritas), rječki glazbenik rodom iz Čakovca Borna Benko.


Prvog dana rujna program će zaključiti Tarik Filipovićpredstavom "Sex i glad". 


U programu Radio Rijeke program je najavila Petra Peloza s kojom je razgovarao Albert Petrović, poslušajte:

Najavili smo 18. Ljeto na Gradini

18. Ljeto na Gradini

18. Ljeto na Gradini

Foto: - / Ljeto na Gradini

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.