Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prvi Craft&Grill festival u centru Rijeke

19.04.2022.

15:41

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Craft beer Festival promovira male pivare

Craft beer Festival promovira male pivare

Foto: - / -

Prvo izdanje Craft&Grill Festivala u Rijeci će se održavati od 22. travnja do 8. svibnja na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske. Festival je to koji se oslanja na europski trend gastronomskih događaja u centru grada, a sljubljuje ponajbolje od street food scene s hrvatskim craft pivovarama.

Predvodit će ga dvojica poznatih hrvatskih chefova Mate Janković i Ivan Pažanin, zaduženih za grill i mediteranske specijalitete, a moći će se kušati osam stalnih piva iz pet najboljih hrvatskih craft pivovara. 


Tijekom festivala moći će se kušati i piva iz mysteri pipa na kojima će se vrtjeti limitirani craft specijali kojima će pivski znalci teško odlijeti. 


Bit će tu i zabavnog programa, pa tako festival u petak otvara koncert Belfast Fooda, srijedom će Domagoj Jakopović Ribafish voditi tematske kvizeve, a organizirat će i radionicu kućnog pivarstva. 


Radno vrijeme festivala će biti od 11 sati do ponoći, a petkom i subotom produženo do 2 sata u noći.


U Hrvatskoj u svakom trenu djeluje 100 craft pivovara, a poslušajte čije ćete pive moći kušati na Craft&Grill festivalu:

Prvi riječki Craft & Grill festival

Organizatori pivskog festivala u Rijeci

Organizatori pivskog festivala u Rijeci

Foto: Vedrana Lisica Pavlović / Radio Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.