Hrvatski radio

Radio Rijeka

Natali Dizdar u Pogonu kulture: "Super je biti opet u Rijeci!"

19.10.2017.

10:47

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Natali Dizdar nastupa na otvaranju nove koncertne sezone Pogona kulture ovog petka u Rijeci. Jedan od najboljih koncerata prošle sezone u istom prostoru, bio je dovoljan razlog da Natali i njezin prateći bend dobiju pozivnicu na otvaranje nove sezone u tom popularnome riječkom koncertnom prostoru.

Talentirana i hvaljena zadarska pjevačica koja iza sebe ima i veliko iskustvo nastupa uživo, u Pogon dolazi s pratećim bendom, sastavljenim od vrhunskih glazbenika, i na krilima hvaljenoga trećeg studijskog albuma "Iluzije". Na toj se studijskoj kolekciji nalazi jedanaest pjesama na kojima je uz Dina Šarana, autora njenih velikih hitova "Grijeh" i "Mjesto za jedno", Natali surađivala i s drugim talentiranim tekstopiscima, kao što su Dejan Aleksić, Marta Muždalo i Petar Beluhan.

Ujedno je i koautorica sedam pjesama, što najavljuje novi ciklus u njenoj kantautorskoj glazbenoj karijeri, a kuriozitet predstavlja i obrada pjesme "Out of time" britanske rock-grupe Blur. Sve će to riječka publika moći čuti ovoga petka u Pogonu kulture, a za tu prigodu Natali najavljuje i izvođenje dviju pjesama koje prethodni put nisu odsvirali. 

"Super je što se vraćamo u Rijeku iste godine dva puta, to mi je jako lijepo. Nama je bilo prekrasno zadnji put i nadam se da ćemo ponoviti istu vibru, energiju i atmosferu i da će ljudi doći - i novi, i oni koji su već bili", kaže Natali Dizdar u razgovoru što ga je s njom vodio Ivica Vrkić. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.