Hrvatski radio

Radio Rijeka

Otvorene prijave za 43. Ri Rock festival

09.11.2021.

13:38

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Udruga Ri Rock

Foto: Udruga Ri Rock

Foto: - / -

Udruga Ri Rock priprema još jedno izdanje legendarnog Ri Rock festivala. Kao i prethodnih godina, festival autorskim bendovima nudi priliku da se prijave za nastup i predstave publici svoj glazbeno-kreativni rad.

Kroz 42 izdanja Ri Rock festival je ostao jedan od najstarijih i najpoznatijih glazbenih događanja u regiji namijenjen neafirmiranim bendovima, a dosad su kroz njega mnogi glazbenici stasali u danas najpoznatije rock izvođače u Hrvatskoj i šire. Prijavljeni bendovi dobit će priliku za revijalni nastup, dakle bez klasičnog koncertnog natjecanja bendova i to uz podršku glazbenika koji su pridonijeli regionalnoj alternativnoj sceni kroz povijest.

Festival će mladim snagama omogućiti da se predstave i zasviraju uz velika imena hrvatske glazbene scene u petak 10. ili subotu 11. prosinca u kultnom Palachu (Kružna ulica 8). Imena odabranih bit će objavljena nakon završetka prijava koje su otvorene od 8. do 15. studenog do 23:59 sati, a prijaviti se, putem prijavnice, mogu isključivo autorski bendovi iz Primorsko-goranske i Istarske županije. Sretno svima!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.