Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pankrti u Palachu: "Teško je reći u kakvoj smo formi, ali uvijek idemo na pobjedu!"

30.11.2022.

17:44

Autor: Tatjana Sandalj

Peter Lovšin na nastupu u Zagrebu

Peter Lovšin na nastupu u Zagrebu

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Jedan od najvažnijih i najuvjerljivijih punk-rock bendova na ovim prostorima - Pankrti, u sklopu proslave 45 godina karijere i promocije novog koncertnog albuma "Turneja pomirenja/Live in Zagreb 1985", nastupit će i u Rijeci, i to u Palachu ovog petka. 

Antologijske pjesme i danas aktualnih tekstova i nevjerojatna energija benda su razlog zašto smo ih voljeli slušati. 


Pankrti, nakon višegodišnje pauze nastupaju u postavi iz 1985., onoj koja je snimila posljednje studijske albume "Pesmi sprave" (1985), "Sexpok" (1987), kao i koncertne "Stožice 2017 – Gospodje Jest Vam Ne Verjamem" (2018) i nedavno objavljeni "Turneja pomirenja/Live in Zagreb 1985".

Ono što smo se nekad protivili, sad smo ustanovili da možda nije tako loše. Teško je reći u kakvoj smo formi. Uvijek idemo na pobjedu!

Peter Lovšin

Vokal Peter Lovšin, bubnjar Slavc Colnarič, basist Boris Kramberger te gitaristi Bogo Pretnar i Marc Kavaš bit će u Palachu u petak od 20 sati, a u program Radio Rijeke Dražen Zima dozvao je Lovšina, poslušajte:

Peter Lovšin: Mi uvijek idemo na pobjedu!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.