Hrvatski radio

Radio Rijeka

Petar Grašo priredio spektakl u prepunoj opatijskoj dvorani

12.02.2017.

14:53

Autor: Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Brojni posjetitelji došli su pogledati sinoć u Opatiji veliki koncert Petra Graše, jednog od najpopularnijih izvođača na našoj glazbenoj sceni na kojoj je prisutan već više od 20 godina. Neviđena je bila gužva ispred opatijske dvorane.

Organizatori iz agencije OFC najavljivali su veliki koncert i odličnu produkciju, a prema riječima mnogobrojnih posjetitelja publika je dobila i mnogo više. Dobila je Petra Grašu u vrhunskom izdanju u pratnji 6 glazbenika i više od 3 000 posjetitelja koji su pjevali tijekom cijelog koncerta. 

Koncert je započeo pjesmom Šporke riči i hitom Srce za vodiča, a sveukupno je Grašo izveo 29 pjesama. Vrhunac koncerta bila je pjesma Moje zlato za vrijeme koje je dvoranom poletjelo 5000 srca crvene boje.

Uz vidljivo izražene emocije, Petar Grašo poklonio se opatijskoj publici, a dugotrajni pljesak, odlična atmosfera i mnogobrojni pozitivni komentari posjetitelja najbolja su nagrada organizatorima za po mnogima najromantičniji koncert u Hrvatskoj, koncert koji romantična Opatija i zaslužuje!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.