Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pips, Chips & Videoclips u petak u Pogonu kulture

14.12.2017.

16:00

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagrebački rock-sastav Pips, Chips & Videoclips vraća se ovog petka 15. prosinca u 22 sata u riječki Pogon kulture, na kraju godine u kojoj su obilježili 25 godina postojanja. Osim velikog broja koncerata, Pipsi su aktivni i u studiju, gdje su upravo završili novi singl "Tek da nas podsjeti".

Za taj su singl, u suradnji s riječkom umjetnicom Vanjom Tataj, snimili i videospot. "Bilo koji koncert je odgovornost da se, najjednostavnije rečeno, uvijek i u svim okolnostima dâ sve od sebe, a da to pritom ne ostane na razini floskule, nego da je to zaista tako. I bit će tako", rekao je vokal i autor benda Dubravko Ivaniš u razgovoru za naš radio uoči svirke u Rijeci. 

Komentirajući 25 godina djelovanja Pipsa, Ivaniš kaže kako mu ta brojka sama po sebi ne znači ništa jer prvih nekoliko godina ne možeš još spoznati čemu služiš i što ustvari radiš. "To je prvenstveno bilo putovanje, pokušaj i inzistiranje na kontinuitetu, na usavršavanju ideje koju imaš i koju putem spoznaješ", dodaje Ivaniš.

Govorio je i o nekim zanimljivim sadržajima službene internetske stranice grupe Pips Chips & Videoclips te o tome osjećaju li se miljenicima riječke ili bilo koje druge publike. S njim je, uoči nastupa u Pogonu kulture, razgovarao Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.