Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Posljednji trend" dobro napreduje, a što Mirna Škrgatić još sprema?

18.04.2021.

19:41

Autor: Albert Petrović

Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka

Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Singl "Posljednji trend" s njenog novog, drugog albuma dobro napreduje na top listama, između ostalog i na Crockodilu. Već je u pripremi novi spot koji će se snimati u Crikvenici te suradnja s jednim imenom "od formata" koje nam Mirna Škrgatić još ne smije otkriti...

Mirna Škrgatić vratila se nakratko iz Zagreba posjetiti rodbinu, a usput je svratila i do studija Radio Rijeke na Korzu.

"Za razliku od prvog albuma gdje sam radila izvjesne kompromise da bi bila bliža široj publici i još sam se zapravo tražila, ovaj novi je više odraz mene kao autorske ličnosti i manje komercijalan. Sva moja glazba je zapravo nastala na tragu rocka šezdesetih i sedamdesetih godina, naravno uz jak autorski pečat", tumači Mirna u razgovoru.

Imala je od koga i učiti, otac Marin imao je rock band sedamdesetih i upravo je u pripremi izdavanje albuma njegovog nekadašneg banda, budući da nisu nikad izdali LP već su sve imali na singlicama.

Nakon Rijeke Mirna će u Istru promovirati svoje novo izdanje i, naravno, jedva čeka ponovno stati pred publiku jer posljednji nastupi po klubovima prije korone bili su više nego uspješni. Više poslušajte u razgovoru:

Posljednji trend dobro napreduje, a što Mirna Škrgatić još sprema?, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.