Hrvatski radio

Radio Rijeka

14:09 / 12.12.2021.

Autor: Anja Matić

Poznata Riječanka sa zagrebačkom adresom

voditeljica Ana Radišić

voditeljica Ana Radišić

Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Ana je odrasla u Rijeci, diplomirala pravo, a svoju voditeljsku karijeru započela na Kanalu Ri. Iskustvo je to koje joj je, kako sama kaže, itekako pomoglo u budućih pothvatima. 

Riječankom se osjećam punim srcem, iako živim i radim u Zagrebu već 9 godina.

Ana Radišić

Ova talentirana Riječanka sa zagrebačkom adresom jedna je od zaštitnih lica glazbene televizije CMC, voditeljica RTL-ove magazinske emisije "Exkluziv" te urednica glazbene emisije Top.HR. Uza sve, tijekom razdoblja lockdowna započela je vlastiti podcast u kojem je do sada ugostila 64 gosta.

Goste biram intuitivno, pripremam se za neke satima, a neke čak i danima. Istražujem, čitam, pišem, a kada razgovor krene, onda slušam i vodim se onim što čujem u kombinaciji sa svime što sam pripremila.

Ana Radišić

Ana se aktivno bavi i sportom, a kao rekreativna sportašica istrčala je više od 10 polumaratona. Išla je u sportsku gimnaziju, a velika ljubav bila joj je košarka koju je trenirala cijelu osnovnu i srednju školu. Ipak, svjiet kazališta i medija bio joj je privlačniji, a jasno je danas da u svojoj odluci nije pogriješila.


U nastavku poslušajte više o današnjoj gošći emisije "Na obedu" koju je u program Radio Rijeke ugostio naš Mario Battifiaca:

emisija "Na obedu"-današnja gošća Ana Radišić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.