Hrvatski radio

Radio Rijeka

Predstava za koju se traži karta više: "Ako sam žena nisam konj"

27.11.2022.

13:34

Autor: Radio Rijeka

"Ako sam žena, nisam konj"

"Ako sam žena, nisam konj"

Foto: - / HKD PRESS

Iz HKD-a na Sušaka poručuju da je ovo komedija za jake žene i hrabre muškarce - urnebesna predstava o ženi koja traži ljubav.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe.


Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana "Vrati se mami, siso" koji govori o mladoj ženi koja bezuspješno pokušava da se izbori s balkanskim sistemom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji.

Ana u predstavi igra više "uloga", od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju. Ova monodrama igra se a velikim uspijehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje.

HKD PRESS

Komedija će riječkoj publici biti izvedena u ponedjeljak, 28. studenoga s početkom u 20 sati u HKD na Sušaku, a ulaznice se prodaju na prodajnim mjestima eventim.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.