Hrvatski radio

Radio Rijeka

Premijerno prikazan video spot "Mama ŠČ"

13.03.2023.

13:42

Autor: Radio Rijeka

Let 3

Let 3

Foto: Franko Kelam / HRT

Pjesma "Mama ŠČ!", kojom će Let 3 ove godine Hrvatsku predstavljati u Liverpoolu na izboru za pjesmu Eurovizije dobila je i svoje video izdanje, a spot je u nedjelju premijerno prikazan u središnjem Dnevniku HRT-a.

Nakon premijere, tvrde izdavači iz Dallas Recorda, spot je na drugom mjestu YouTube trendinga za glazbu. 


Spot je režirao Radislav Jovanov Gonzo, koji je izjavio: "Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyu Kubricku!"


Videospot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice. 


Zoran Prodanović Prlja istaknuo je: "Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj istog je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov - Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak."


Let 3 i njihova "Mama ŠČ" su već četiri tjedna na broju #1 na nacionalnoj HR Top 40 listi. Videospot za "Mama ŠČ" pogledajte na Dallas Records YouTube kanalu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.