Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prijenos koncerta iz pulske Arene: Dubioza kolektiv

31.07.2015.

12:52

Autor: Jana Radić / Radio Pula

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U rasprodanoj pulskoj Areni u petak navečer nastupaju Dubioza kolektiv i S.A.R.S. Prijenos koncerta Dubioza kolektiva možete pratiti i na Radio Rijeci od 22:15.

Popularni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv u Pulu dolazi u sklopu europske turneje "Happy machine", a osim već provjerenih hitova poput "Kažu" i "Blam", publika će moći čuti i novije materijale s njihovog sedmog studijskog albuma.

U Puli će nastupiti i beogradski sastav S.A.R.S. koji je svoju popularnost među širom publikom stekao uspješnicama "Buđav lebac" i "Lutka". Iza sebe imaju četiri studijska albuma, a posljednji pod nazivom "Ikone pop kulture" objavljen je prošle godine.

Napomenimo da su obje grupe nastupile na brojnim festivalima u regiji, a mogu se pohvaliti i MTV nagradom za Best Adria act. Vrata Arene otvaraju se za publiku u 19:30, nastup Sarsa počinje u 20:45, a Dubioza Kolektiv na pozornicu izlazi u 22:15.

Koncert uživo iz pulske Arene tehnički realizira Radio Pula, a preuzet će ga i regionalne postaje Hrvatskoga radija: Rijeka, Zadar, Knin, Split, Dubrovnik i Osijek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.