Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prva RetroRibarska fešta u Medveji - zabava s humanitarnim predznakom

13.07.2022.

13:10

Autor: Radio Rijeka

 Medveja

Medveja

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Ovaj četvrtak, 14. srpnja u Medveji nas očekuje bogat program. Zabava kreće u 13 sati s turnirom u briškuli i trešeti koji će trajati do 18 sati. Kraj eventa obilježit će vatromet!

Početak spravljanja "Vele buzare od pedoća" kreće u 18 sati i 30 minuta kada možete pogledati i izložbu starih fotografija i razglednica Medveje, poslušati prezentaciju Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije kao ili pak upoznati Park prirode Učka.


Pala je noć, što sada? Večernji program počinje u 19 sati i 30 minuta s Puhačkim orkestrom Lovran nakon kojeg slijedi koncert grupe "Bonaca" u 20 sati. 


Do 23 sata i 30 minuta nastupat će i Ženske klape Kastav, izvući će se tombola te povlačiti na sreću.

Događaj je prije svega humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja donacija potrebnih za nabavku i postavljanje liftera za osobe s invaliditetom na plaži Medveja.

Danijela Mioč Rubeša - predsjednica Udruge "Za Medveju"

Retro Ribarska završava velikim vatrometom u ponoć!


Više o događaju rekli su nam predsjednica Udruge "Za Medveju" Danijela Mioč Rubeša i olimpijac vaterpolist Nikola Franković koji je trenutni predsjednik ribara Medveja. Poslušajte razgovor:

Retro Ribarska

Retro Ribarska

Retro Ribarska

Foto: - / Retro Ribarska

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Tris

Tri aktualne teme tjedna, tri gosta i tri njihove glazbene želje. Budite uz Nevu Funčić svake srijede u 9:20 i doznajte što o najnovijim događajima kod nas i u svijetu misle njihovi akteri ili komentatori društvenih zbivanja!

Poslušajte u Slušaonici