Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prvi regionalni Women's Weekend u Rijeci okupio istaknuta imena regionalne i svjetske scene

10.03.2023.

10:38

Autor: Radio Rijeka

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić

Foto: Gordan Svilar / Women's Weekend

Women's Weekend organizira se s ciljem poticanja procesa povezivanja i osnaživanja žena. U sklopu istog očekuju nas brojna predavanja, paneli i radionice. 

Konferencija za koju je ulaz rasprodan odvija se u Exportu na Delti do subote.

Jesmo li barem stigli do pola puta?

Jesmo li barem stigli do pola puta?

Foto: Vedrana Lisica Pavlović / RR

ašto su žene nedovoljno zastupljene u tijelima odlučivanja u politici i biznisu? Koji su izazovi s kojima će se liderice suočiti u 2023. i kako ih prevladati? Zašto su žene i dalje nedovoljno zastupljene u medijima? Podmećemo li jedna drugoj nogu? Zašto je fenomen ‘imposter sindroma’ najzastupljeniji među uspješnim ženama? Zašto žene i dalje doživljavaju diskriminaciju na radnom mjestu, obitelji i društvenoj okolini? Mogu li žene imati sve – obitelj, karijeru i vrijeme za sebe i svoje užitke?

WOMEN'S WEEKEND

Kroz brojna predavanja, panele, radionice i one-on-one razgovore posjetiteljice i posjetitelji će čuti inspirativne priče iz područja politike, businessa, lifestylea, IT-a te ljepote i zdravlja.


Više od 80 predavačica i panelistica uz brojne zainteresirane okupilo se u riječkom Exportu. Dojmove prvog dana zabilježila je Vedrana Lisica Pavlović:

dojmovi prvog dana

Galerija
Nevena Rendeli , Foto: Vedrana Lisica Pavlović/RR
WOMEN’S WEEKEND u tijeku, Foto: Vedrana Lisica Pavlović/Radio RijekaRavnopravnost u političkoj areni, stvarnost ili fikcija?, Foto: Vedrana Lisica Pavlović/RR

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.