Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječki bend Whiteheads svojim hitom "Ordinary People" dobacio do L.A.-a!

09.12.2020.

15:39

Autor: Alen Čemeljić

Whiteheads (Foto: Whiteheads FB)

Whiteheads (Foto: Whiteheads FB)

Foto: - / -

Riječki rock sastav Whiteheads svojim je hitom "Ordinary People" dobacio je do Los Angelesa! "Globalni umjetnici okupili su se da bi kreirali zadivljujuću pjesmu za obične ljude", tako glasi naslov na američkom glazbenom portalu WeWriteAboutMusic.

Američki portal navodi i kako je pjesma na kojoj sudjeluju i pjevačica senegalskog porijekla Awa Fall, Talijan Ermanno Fabbri te Marko Tolja, već došla i do čitavog niza zemalja, od Italije i Finske do Velike Britanije i Pakistana. 

"Prekrasna pjesma od četiri minute koju preporučujemo za slušanje", "Snažan tekst", "Kreirali su tip pjesme skoro kao We Are The World", neki su od američkih osvrta na pjesmu koju su napisali član Whiteheadsa Ivan Krševan Komnenović (glazba) te splitski novinar Ivo Šćepanović (tekst), a sve je producirao Davor Tolja.

Medjunarodni karakter pjesme portal iz Los Angelesa ističe i u činjenici da je spot kojeg je režirao Rus Artem Dushkin montiran u škotskom Edinburghu. Pogledajte i poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.