Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ruzinavim brodom Mario i Robert uplovili do polufinala!

24.04.2022.

10:20

Autor: Anja Matić

Battifiaca i Ferlin

Battifiaca i Ferlin

Foto: Dario Njavro / HTV

U polufinalnu emisiju showa Zvijezde pjevaju prošla su četiri para zvijezda i mentora, među kojima su i naš Robert i Mario, a emisiju su napustili voditeljica Maja Ciglenečki i njen mentor Stjepan Lach.

Ruzinavi brod ime je popularne pjesme legendarnog Marijana Bana i Daleke obale s kojom su uspješno nastupili Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.


Nakon nastupa Jurica im je poručio da nemaju pojma kako je njihovo pjevanje moćno oružje, da je takva izvedba neponovljiva te im je preporučio da se to hitno stave pod zaštitu Unesco-a. 

Definitivno ste opravdali status najvećih showmana u emisiji.

voditeljica Barbara Kolar

Uvijek nasmijana Danijela rekla im je da su je doveli do suza radosnica dok je gledala kako ovaj poznati dvojac donosi sreću ljudima od čega ne postoji ništa ljepše. 


Zorica je jasno zaključila da su iz emisije u emisiju jedna konstanta. Za svoju izvedbu Robert i Mario od žirija su ukupno dobili visokih 34 boda: dvije osmice i dvije devetke. Ako ste propustili, njihov nastup pogledajte ovdje.


Za Roberta i Marija možete glasati na broj 065 22 44 02 ili sms porukom na broj 60006, ključna riječ Par2.

Ferlin i Battifiaca

Ferlin i Battifiaca

Foto: Dario Njavro / HTV

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.