Hrvatski radio

Radio Rijeka

Šajeta na Dan glazbe pjevao i svirao napuštenim psima u Liču

21.06.2017.

14:36

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pod geslom "Umrežimo se glazbom od 7 do 77 godina" i uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije danas se koncertima na nizu neobičnih lokacija obilježava Svjetski dan glazbe. Jedna od neobičnijih lokacija svakako je sklonište za nezbrinute životinje u Liču.

I u Gorskome kotaru obilježava se današnji Svjetski dan glazbe. Među neobičnijim mjestima na kojima se održavaju koncerti svakako je Sklonište za nezbrinute životinje Lič, gdje je nastupio Dražen Turina Šajeta. Poznati glazbenik i dosad je sudjelovao u akcijama Skloništa kojima se želi potaknuti udomljavanje napuštenih pasa.

Ovaj put odlučio je, kaže održati jedini koncert na kojem se može i posvojiti članove publike. "Ovdje je više pasa nego što ponekad bude na našim koncertima, pa smo ovdje išli na siguran broj posjetitelja", našalio se Šajeta. Dodaje i da njemu i bendu nitko neće moći reći da na koncertu nije bilo ni pasa. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.