Hrvatski radio

Radio Rijeka

Samo još jedan dan nas dijeli od nastupa grupe Dubioza kolektiv u Rijeci!

05.04.2018.

13:40

Autor: Ivica Vrkić

Dubioza kolektiv u akciji (Foto: Pixsell)

Dubioza kolektiv u akciji (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Vrata Dvorane mladosti na Trsatu otvaraju se u petak u 20 sati, a najveći bend naše regije predstavit će svoj novi studijski album "Pjesmice za djecu i odrasle" te podsjetiti na brojne hitove nastale tijekom proteklih 15 godina uspješnog djelovanja.

Posljednji Dubiozin riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. godine kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u Zaljevu. Duže od četiri godine grupa se nije spuštala do Kvarnera, pa se čekao novi album kako bi Rijeku upisali među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice, što je ujedno i njihov prvi nastup u Hrvatskoj ovog proljeća.

Pripremu terena za riječki koncert Dubioza odrađuje nekoliko proteklih mjeseci odlično prihvaćenim singlovima "Himna generacije", "Treba mi zraka" i "Rijaliti", koji su najavili novi album, a uz njega je paralelno objavljen i dokumentarac "Film za djecu i odrasle". Dubioza kolektiv u Rijeci nastupa bez predgrupe, uz samo za tu prigodu posebno oformljen sastav Gastarbajters, s kojim će izvesti pjesmu "Pionirska" sa svoga recentnog studijskog albuma. 

Uoči koncerta koji se u gradu na Rječini očekuje s nestrpljenjem, za Radio Rijeku govorili su jedan od članova Dubioze Brano Jakubović te u ime organizatora, Los Angeles Agency, Sanjin Đukić - a s njima je razgovarao Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.