Hrvatski radio

Radio Rijeka

Saša Antić: moja dijagnoza- nepopravljiv optimist i bolesni romantik

19.03.2022.

13:02

Autor: Lena Stojiljković

Saša Antić

Saša Antić

Foto: Marko Prpic / Pixsell

Popularni splitski glazbenik Saša Antić bio je gost ovotjedne Klase optimist!

Pod svojim alter-egom Alejuandro Buendija uz bend "Sinovi" večeras će u Exportu na riječkoj Delti biti jedan od gostujućih izvođača koncerta AntiValentinovo, čiji je domaćin lengendarni Let 3.


Uz domaćine i pokretače festivala Let 3, nastupit će riječki "The Siids", heavy metal sastav Živo blato te "Alejuandro Buendija i Sinovi".


”Pripremamo tradicionalan AntiValentinovski koncert za tradicionalnu riječku rock obitelj. Mame, tate, djeca, djedovi i bake…Vidimo se 19.3. u Rijeci, ČUPAAAJ!” – poručio je svima osebujni Damir Martinović Mrle. 

Uvijek volim doći u Rijeku u kojoj je uvijek odlična atmosfera. Gušt mi je doći u Rijeku. Nije Rijeka bezveze prozvana rokerskim gradom.

Saša Antić

Osim o novom singlu Alejundra Buendije "Dijagnoza", sa Sašom smo pričali i o ostalim svjetskim i domaćim aktualnostima, a otkrio nam je i kada u Rijeku stiže s neponovljivim TBF-om. Poslušajte cijelu emisiju:

emisija Klasa optimist

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Klasa optimist

Svake subote u 12:40 u goste pozivamo ljude koji svojim načinom života i razmišljanjima bude optimizam u ovim teškim vremenima. Poslušajte svoju dozu tjednog optimizma subotom u emisiji "Klasa optimist"!

Poslušajte u Slušaonici