Hrvatski radio

Radio Rijeka

Skijaške karte za Platak od danas u prodaji i na benzinskim postajama "Petrola"

17.12.2021.

11:35

Autor: Josip Krmpotić

skijaš na Platku

skijaš na Platku

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Sutra, 18.prosinca, prema najavama Goranskog sportskog centra, počinje zasnježenje staza na Platku, a uz tu ide još jedna zanimljiva informacija: skijaške karte za Platak od danas su u prodaji i na benzinskim postajama "Petrola". 

Osim uobičajene kupnje skijaških karata na blagajni skijališta, od danas se karte za Platak mogu kupiti i na svim benzinskim postajama "Petrola" u Hrvatskoj i državama u regiji u kojima ta tvrtka ima svoje benzinske postaje. 


U prodaji će na pumpama biti i dnevne i tjedne karte, kao i karte za djecu do 6 godina. Sezonske skijaške karte moći će se kupiti isključivo na blagajni skijališta na Platku. Cijene skijaških karata i ostalih usluga koje nudi Goranski sportski centar ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlogodišnji cjenik.

Kreće zasnježenje skijaške staze Radeševo 1, a potom i Zavoja 19 te staze Radeševo 2. Budu li vremenski uvjeti u skladu s trenutnom prognozom, predstojeće blagdane ljubitelji skijanja moći će uživati u prvom skijaškom vikendu na Platku!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.